perjantai 2. maaliskuuta 2018

Nachos Supreme Resepti & hieman Skyrimistä

Ihanaa perjantai! Tänään tuli treenattua, lenkkeiltyä ja nyt saa vaan olla, mihinkään ei ole kiire. 
Me väsättiin nachos supreme ja kohta aletaan pelaamaan Skyrimiä. 


Nachos Supreme
250g tavallisia maissilastuja
1 prk salsaa
1 prk juustokastiketta
2 punasipulia
1 prk jalapenoja
1 smetanaa
1 prk kermaa
2 pihvitomaattia

Levitä leivinpaperin päälle koko pussi nachoja ja notkista juustokastike kermalla. Kaada salsa ja juustokastike nachojen päälle. Pilko tomaatit ja sipulit ja lisää ne. Heittele sekaan vielä jalopent ja lisää sinne tänne smetanaa. Laita uuniin 5 minuutiksi 225 asteeseen. Tarjota heti! Nachos Supreme on siitä hyvä ruoka, että siihen voi lisätä vaikka kuinka paljon kaikkea mitä ikinä keksii ja tietysti tehdä lihaisamman version vaikkapa lisäämällä jauhelihaa. 

Voin rehellisesti myöntäväni olevani nörtti  ja myös sen,että en varmaan koskaan kyllästy Skyrimiin,Tai Elder Scrollsiin yleensä, tai mihinkään pelaamiseen   Jesse koukutti mut Battlefieldiin ja minä sen Skyrimiin, joten mikäs sen parempaa kun yhdessä pelailla ja herkutella! 


Fantasian maailmaan on aina mukava uppoutua oli se sitten elokuvan, kirjan tai pelin kanssa. Bethesda antoi viime vuoden lopulla viikon ilmaisen kokeilun ESOn ( Elder Scrolls Online) Tamriel Unlimitediin ja kokeilu jakson jälkeen hintana oli enään kymppi, joten ostettiin se ja nyt tässä jossain vaiheessa täytyy ottaa aikaiseksi jatkaan sen pelaamista myös  :) 


Nyt tämä nörtti lähtee pelailemaan ja syömään! Oikein kivaa viikonloppua ja muistakaa rentoutua!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti