tiistai 20. maaliskuuta 2018

Meidän makuuhuonetta ♡


Hihkasin tänään onnesta, kun meidän postimies kiikutti Kärkkäisen paketin ovelle. Tilasin viime viikolla sängynpäätyyn taljan ja nyt vihdoin ja viimein sain sen! :) Mä tykkään kamalasti oikein muhkeista jenkkisängyistä, kun ne on aina vielä niin ihanan pehmeän ja kutsuvan näkösiä, joten sitä samaa tässä yritän meillekkin 😅


Taljan lisäksi sänkyyn olen vielä suunnitellut hieman isompia tyynyjä, joihin jo ollaan hommattu päällisetkin mutta noita jättityynyjä en ole nähnyt vielä missään saatavilla? 

Asumme vuokralla, joten tuota boordia ei ole mahdollista poistaa, mutta pakko myöntää että se on musta ihan kiva, se tuo kivasti väriä ja sopii hyvin yhteen meidän verhojen kanssa. Noi verhot on musta aivan ihanat, värikkäät ja piristävät. En valitettavasti muista minkä merkkiset tai nimiset ne on, muistan vaan sen, että äiti ne on ostanut joskus Hobby Hallista. Äidistä puheen ollen, tuo virkattu päiväpeitto on mun äidin tekemä :)


Makuuhuone toimii samalla mun askarteluhuoneena. Tuotiin tänne Jessen vanha työpöytä, joka sai uuden elämän dc-fixin ja maalin avulla. Dc-fixi on sävyltään tumma omenpuu. Vetimet tilasin Aliexpressiltä ja parhaillaan niitä ootellaan. Teen tästä pöydästä vielä erikseen postauksen,kunhan saadaan se kokonaan valmiiksi.:) Ylläoleva aurinkopeili on ostettu H&M Homesta.


Mä ajattelin tälläistä Jotexin Rudolph torkkupeittoa tuohon sänkyyn ja Jyskistä aion käydä ostamassa tuolin, nyt kuvassa oleva tuoli on otettu meidän eteisestä, joten tänne tarvii oman. Tää makkari on kyllä rauhottava ja tykkään, että täällä on pieniä väriläiskiä, pelkkä valkoinen tuntuis kamalan kylmältä. Tauluja tänne pitää vielä ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia, tosin meillä on nyt tuo keittiö kesken, joten oon ajatellut säästää taulurahoja Kärkkäisen sikapäiville. Kahvin tuoksu leijailee keittiössä, joten taidan käydä hakemassa kupposen, katsoa hieman Netflixiä ja sen jälkeen lähteä lenkille. Liityin muuten tänään Goodreads sivustoon, yritän haastaa itteni lukemaan vähähintään 10 kirjaa tänä vuonna. Sieltä saa widgetin omaan blogiin jossa voit aina näyttää muille mitä tällä hetkellä luet. Ajattelin mainita tästä, jos joku muukin halua laittaa sellaisen, musta on aina mielenkiintoista tietää mitä muut ihmiset lukee :). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti