tiistai 6. helmikuuta 2018

Kuusi kuvaa kesästä - haaste!


Ulkona paukkuu pakkanen ja lunta sataa, mikä on aivan ihanaa, itse kun olen enemmän syys- ja talvi-ihminen, mutta on kesälläkin hyvät puolensa. Haastan sinut, joka luet tätä ja omaat blogin laittamaan 6 kuvaa kesästä, aihe on vapaa mutta kuvat pitää olla kesältä 2017. Haaste oli alunperin Tuplasti terapiaa blogissa :)

Kuvia selaillessa huomasin, että en kauheesti ota kuvia kesällä, joten pitää tänä vuonna olla melken koko ajan kamera kourassa, tykkään kuitenkin sen verran ikuistaa muistoja!

1. Ensimmäinen kesän merkki on äidin pihalla kasvavat kukat, sillon kun isä oli vielä elossa, se kävi kuvaamassa näitä joka kesä, joten jatkan nyt perinnettä ja otan näistä aina kuvia, sen verran kauniita ne on ja Aada sopi tuohon poseeraamaan just hyvin! :)


2. Rakastan luonnossa kävelyä ja rentoudun parhaiten, kun saan samoilla Aadan kanssa pitkiä reissuja metsässä ja nauttia lunnon äänistä. Harmittaa kun tänne polulle ei talvella pääse, joten kesällä me kulutetaan tätä reittiä todella paljon. Tää metsä vielä näyttää aivan keijumetsältä!


3. Lupiinit on niin kauniita! Muistan aina kun niitä kasvoi paljon mummolan pihalla ja me kerättiin niitä ja ihastelin miten kauniita ne on. Lupiineista tulee siis rakkaat muistot mummolasta! 4. Sataman lampaat. Me ollaan Jennan kanssa käyty jo 3 vuonna peräkkäin ihastelemassa näitä lampaita, jotka ilmestyy joka kesä satamaan lomailemaan. Me ei viel kertaakaan olla kuitenkaan päästy näitä silittämään, koska ne ei oikein liiku minnekkään. 😀

5. Kermakakku, kesäkakku jne.. parasta on tuoreet mustikat, mansikat, kermavaahto ja niistä tehty kakku! Tämä oli yhden hellepäivän nopea tuotos, kun en millään jaksanut sen enempää leipoa mutta jotain kahvileipää teki mieli :) 

6. Meidän kesälenkit oli kivoja reissuja! Tää kuva on otettu kesäkuun alussa, milloin täällä oli vielä kylmä, joten siksi meillä molemmilla on hupparit ja takit, ja mulla tais vielä tässä olla pipo. Kesällä me myös lenkkeltiin käyttämään Aadaa uimassa. Nyt huomasin miten tuosta kuvasta näkyy meidän pituusero niin selvästi, eihän sitä ookkaan kun sellaset 30 senttiä😂


Tulipa lämpimiä ja kivoja muistoja näitä katsellessa!! 💖 Nyt siis äkkiä kaivelemaan omia mustoja kesästä ja haastetta tekemään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti