keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Eteinen edistyy pikkuhiljaa

Nyt voisin hyvilä mielin sanoa, että eteinen on 95 % sisustettu. Tänne on vihdoin ja viimein saatu uusi lamppu ja taulu, ja siirrettiin makuuhuoneen lipasto eteiseen, koska makkariin taas tulee työpöytä ja lipaston kanssa se ois ollut vaan liian täynnä. 
Mulla on ollut päänvaiva,millä esineillä sisustaisin ton lipaston päällisen. Tykkään sisustaa vuodenaikojen mukaan, joten syksystä lähtien tossa tulee olemaan niihin liittyviä esineitä, mutta "off-seasonin" aikaan haluan tuohon jotain kodikasta. Ajattelin tänään selaillla hieman nettikauppoja ja katella, josko sieltä löytyis ainakin erilaisia tekokukkia tuohon vaasiin. Esim. kirsikkapuun kukat on aivan ihania! 😍


Löysin viime viikon kirppi reissulta tän kissapatsaan! Tykkään siitä ihan hirveesti koska se on tosi kaunis noitten kultaisten yksityiskohtien takia ja se on suht korkea, joten erottaa tuosta lipastosta hyvin! Tää taulu tilattiin kärkkäiseltä. sieltä saa todella kauniita ja yksityiskohtasia tauluja halvalla hinnalla. Tän hinta oli muistaakseni 24,90e ja kooltaan tää on 60x60cm, joten sopiva hinta musta. Laitettiin taulun sivuilla mun Partylite Arizona- lampetit.  Eteisen kattolamppu ostettiin Jotexilta blackfriday tarjouksena, sen oikee hinta oli 98€ mutta me maksettiin tuosta 14€ 😆 Piti ottaa kuva makuuhuoneesta, jotta saan lampun mahtumaan kuvaan mukaan, joten pahoittelen että siinä näkyy hieman ovea ja kahvaa. Tykkään meidän eteisestä nyt jo todella paljon, vaikka tuota saa vielä hieman hienosäätää. Luotan siihen että joku päivä mulla syttyy lamppu ja tiedän mitä tuohon lipaston päälle laitan. ;)
Ehkäpä myös siihen mennessä alkaa tulla enemmän aurinkoisia päiviä, ja on helpompi kuvailla, kun luonnonvaloa riittää.Harmittaa kun nää eteiset on yleensä niin pimeitä paikkoja, tosin niinhän ne kerrostaloissa yleensä vaan on.

                                                                          xoxo Elisa6 kommenttia:

 1. Mukava eteinen, silleen valosa valkoisena ja hillitty. Mä myös haluaisin eteiseen jotenkin mahdutettua penkkiä mille istua laittamaan kengät, mutta toistaiseksi ei ole vaan löytynyt mitään sopivaa.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tänne ei oikein kehtaa tummalla sisustaa koska toi eteinen tuntuis muuten todella pieneltä, koska toi on tosi pimeä jos ei oo aurinkoisia päiviän, tosin niin mahtaa melkeen joka kerrostalon eteinen olla:D

   Poista
 2. Ihanan näkönen eteinen. Toi kissapatsas sopii tosi hyvin tohon ns. viidakkoteemaan. Kirpparit on kyllä paras paikka käydä ettimässä pieniä lisäyksiä sisustukseen :D

  VastaaPoista
 3. Hahah mä olin jo alun luettuani tulossa kommentoimaan, että joku kasvi vois sopia hyvin tohon lipaston päälle, mut sit jatkoitkin heti ite että aiot jonkin tekokasvin hankkia :D Ihana värimaailma tossa lipastonurkkauksessa ainakin on, tykkään älyttömästi tosta tyynystä!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aionkin hyödyntää tän sähkökatkoksen mikä täällä on ja etin pitkin nettiä tuohon sopivaa kasvia tai jonkilaista tekokukkaa :)

   Poista