tiistai 26. joulukuuta 2017

Mitä sain joululahjaksi 2017

Joulu meni ohi kamalan nopeesti! Otin paljon kuvia joita täytyy huomenna laittaa tänne. Tykkään lueskella mitä muut ihmiset sai joululahjoiksi, joten pakkohan se oli tehdä itselle samanlainen postaus. :)Jessseltä sain Pusheen essun. Oon tunnetusti hyvin sottainen kokki, joten tää oli oikeesti kunnon pelastus mun vaatteille ja Pusheen on muutenkin aivan tajuttoman söpö!Jesseltä sain vielä Dimmu Borgirin t-paidan (parhaimpia bändejä mitä tiedän) ja aivan ihanat pääkallo legginsit 😍 Yritin ottaa leggareiden kuviosta tarkemman kuvan. Materiaaliltaan nää on sametin tapaista ja tosi pehmeet/lämpimät! Ainiin ja sitten se oli ostanut mulle vielä tän Baileys & Hardingin Carnival sarjan jalkojenhoitotuotepaketin! Tää paketti on niin kaunis että en kehtais vielä avata sitä, mutta kohta on pakko koska mulle jalkojenhoitotuotteet tulee aina tarpeeseen. Mä en oikeen koskaan käytä sukkia, joten mun jalat ottaa ehkä hieman enemmän vahinkoa kun niiden keillä on uskollisesti sukat koko ajan jalassa. 


Jalkavoide on Sweet caramel poprcornin tuoksuinen ja foot soak kiteden tuoksu on karamelliomenan :p 


Äiti osti meille yhteiseksi lahjaksi vessaan maton ja pyykinkuivaustelineen (vihdoin ja viimein päästään täällä pesemään ekat pyykit!) ja antoi mulle lahjaksi kellon. Tää on niin hyvä lahja, koska en jaksa kannella kännykkää koko ajan mukana (ja yleensä hukkaan sen monesti päivässä btw)  mutta mä haluan tietää paljonko kello on esim. kun teen ruokaa ilman että lähden hakemaan mun kännykkää jostain ja sitten yhtäkkiä unohdankin mitä olin tekemässä :D Ja toi kello on tosi nätti ja musta käy kaikkeen :) 


Sisko lähetti mulle dermosilin tuotteita, naamaputsarin ja kasvoveden ja arganöljyhiusnaamion, mitä mulla on käynyt mielessä muutenkin kokeilla! Oon todella tarkka mitä laitan mun hiuksiin, joten kiva että tätä pääsee testailemaan. Luin dermosilin sivuilta arvosteluja ja siellä tätä ainakin oli kehuttu. Teen keväällä postauksen mun hiustenhoitotuotteista, joten katsotaan pääseekö tää siihen! 


Anoppilasta lahjaksi tuli Nivean pinkki toilettilaukku ja siellä sisällä mulle oli monikäyttörasva, huulirasva, deodorantti & kasvojenpuhdistusvesi. Nämäkin tosi hyödyllisiä ja nyt mulla on ikioma toilettilaukku mikä on onneksi sen verran iso että siihen mahtuu mukavasti matkalle kaikki mukaan :) Laukussa on sisällä tosi kaunis kuvio. Otin kaikki nää kuvat kännykällä, koska en löytänyt mun järkkärin johtoa, tänään siis tietää mikä projekti mulla on edessä. Mutta kaikki oli tosi kivoja lahjoja, vaikka mun mielestä joulussa tärkeintä on perheen yhteen kokoontuminen ja hyvä ruoka ja se rauha :) 

Oikein ihanaa jouluviikkoa vielä kaikille!! 
- Elisa

4 kommenttia: