perjantai 22. joulukuuta 2017

❄ Jouluostoksia alennuksista ❄

Noniin,eilen lupasin kirjotella mitä shoppailureissulta löyty ja mikä lahja me ostettiin Jessen kanssa meille yhteiseks. 


Cittarissa oli aivan ihania juttuja, Simple Pleasuren karpalo-viikuna käsisaippuat. Ostin näitä tulevale syksylle 2kpl, toinen keittiöön ja toinen vessaan. Ja mä olen siis erittäin kova sisustamaan vuoden aikojen mukaan ja rakastan oranssia, syksyä ja kaikkea kiiltävää joten tää oli ehkä hieman niitä ostoksia, mitä oli vaan pakko saada.

Airwicksin life scents kynttilöitä kävin jo aikasemmin haistelemassa ja nyt ne oli tarjouksessa, joten mukaan tarttu Moms Baking tuoksu, tää tulee joulun jälkeen meidän olkkarin vakkarikynttiläksi. Nyt siellä on Yankee Candlen Merry Marshmallow.

Sitten eksyttiin jouluosastolle ja sieltä löyty eurolla valkokultasia poromukeja, niitä ostin 3 kappaletta, koska aattelin että näistä tulee meidän glögimukeja jouluna, ja täällä meillä joulua siis juhlii minä, Jesse ja mun äiti.

Samalta osastolle löyty valkoinen metalliruukku, mikä sai uuden käyttötarkoituksen meidän keittiössä lastojen sun muiden säilytyspaikkana. :)


Ja sitten se meidän yhteinen lahja. Mä nyt vähän perustelen tätä ensin :D  Me ostettiin jo aikoja sitten molemmille lahjat ja niitä ei pitänyt enään ostaa. Me ollaan kuitenkin mietitty kapselikeitintä ja nyt tää oli alennuksessa verkkokaupassa, joten annettiin mennä ja tilattiin se. Eli kuvassa on siis Dolce Gusto Piccolo. Mukaan me tilattiin Cafe au Lait & Chococino kapselit. Mä en ite juo kahvia ees joka päivä ja Jesselle kelpaa ihan tavallinen kahvi, joten nää säilyy pitkään, koska ei juoda niitä joka päivä ja kiva vieraillekkin sitten tarjota jotain erilaista! :)Nyt lähden tekemään imellettyä perunalaatikkoa ja koe maistamaan kinkkurullia, mitkä äsken otin uunista.

Ootteko te jo löytäneet jotain loistavia joulualennuksia? :)
-Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti