torstai 21. joulukuuta 2017

Comfy Skulls OOTD

Mun tyyliä varmasti eniten kuvastaa käytännölliset ja mukavat vaatteet, varsinkin sillon kun juoksen asioilla pitkin päivää. Parhaimpia shoppailu asuja on tää pääkalloneule, sillä oon vähän semmonen että mulla on joko liian kylmä tai liian kuuma , kun oon kaupoilla ja sitten valitan sitä ja en pysty keskittymään. Mutta mä oon opetellut pukeutumaan oikein ja käytännöllisesti! Tai sitten vaan oon ainut joka palelee kauppojen lihahyllyjä tutkiessa 😁

Ostin tän pääkalloneuleen viime vuonna Cybershopista. Tää neule hyvin aikaan, koska olin samana päivänä kaverin kanssa Kolilla ja eksyttiin sinne metsään ja tarvottiin lumessa monta tuntia kunnes löydettiin oikee reitti. Kun tulin väsyneenä kotiin, tää neulepaita ootti siellä! 

Pääkalloneuleen kanssa mulla on vihreät MC-farkut & Jumexin Winter Camo buutsit. Pieni vinkki näitä kenkiä haluaville on se, että kannattaa laittaa näihin pohjalliset. Kengät on kyllä tosi lämpimät ja hyvät kävellä pitkilläkin lenkeillä mutta näistä tulee jalkapohjat hyvin kipeiksi, joten hyvät pohjalliset on must. 

Jumex kengät (huomasin että nää on nyt 30% alennuksessa!) MC- housut H&M (ei enään saatavilla)
Pääkalloneule Cybershopista, joka oli loppuunmyyty, löysin sivuilta kuintekin erilaisen pääkalloneuleen 💀 (jos pääkalloista tykkäät muutenkin, niinkun minä) ja sekin on alennuksessa nytten! 

Huomenna pitää kirjotella enemmän mitä mä tässä asussa shoppailin, tuli meinaan löydettyä kivoja juttuja syksyyn & jouluun! Ja ostettiin Jessen kanssa meille yhteinen lahja 😗

Nyt alkaa pipareiden leipominen! Enään 3 yötä jouluun!! 😱


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti